MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Skæg med Bogstaver

#TT-40521
Værd at vide
anbefalet alder4+
antal spillere1 spiller
2 spillere
3 spillere
4 spillere
spilletid20 min.
sprogDansk
199,00 DKK
Spar 0%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Skæg med bogstaver - Spillet er baseret på DR Ramasjangs populære tv-program Skæg med bogstaver.Skæg med bogstaver - spillet
 • Lær og leg med bogstaver og Hr. Skæg
 • Løs opgaver i fem farvelagte kategorier
 • Skæg med bogstaver indeholder tre ekstra-spil

Nu kan du spille spillet med den populære figur fra Ramasjang, selveste Hr. Skæg. I Skæg med bogstaver spillet handler det om at løse opgaver om bogstavers lyd, form og om hvilke ord, der begynder hvilke bogstaver. Vinderen er den, der kan samle flest Hr. Skæg-brikker.

 

Først placeres spillebrikkerne grønne Q, blå W, gule X og røde Z på hver sin plads på pladen, dernæst vælger spillerne den spillebrik, de vil spille med. Alle brikker bliver stående selvom man ikke er fire spillere. Kortene blandes, bogstavbrikkerne spredes ud og man tæller Hr. Skæg brikkerne, så det passer med antal spillere: 25 brikker til to, 30 brikker til tre, 36 brikker til fire. Så er man også klar til at have skæg med bogstaver.

 

Man spiller ved at slå både farveterningen og talterningen. Først flytter man det antal felter talterningen viser og lander på et bogstav, dernæst skal man løse en opgave i den farve, som farveterningen viser. Opgaverne varierer fra at skrive det bogstav spillebrikken står på til at finde en ting, der har samme begyndelsesbogstav som det man står på eller trække et kort med tre billeder, hvor et billede begynder med et andet bogstav end de andre.

 

I æsken er der tre andre variationer, et spil for en spiller kaldet ABC-slangen og to spil for flere spillere kaldet Træn bogstaver eller Ord af ord.

 

Skæg med bogstaver-spillet gør det sjovt at lære om ord og bogstaver for børn omkring skolestartsalderen. Med flere spil i ét er der mange timers sjov i en æske.

 

Antal: 1-4

Alder: 4-7

Spilletid: 20+ min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation