MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

6 Nimmt!

#SB-LPFI351
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
99,00 DKK

På lager
6 Nimmt!

 

6 Nimmt er et sjovt kortspil, for hele familien, der på samme tid er enkelt såvel som strategisk!

 

Spillet indeholder 104 kort nummereret med tallene fra 1 til 104. Spillet starter, ved at alle spillere får tildelt 10 kort - heraf skal de 5 placeres med billedsiden op i 5 forskellige rækker på bordet. 

 

Alle spillere vælger nu et kort, de vil spille, og afslører det for hinanden samtidig. Spilleren med det laveste kort begynder.

 

Kortet, der blev spillet, skal nu placers i en af de eksisterende rækker, men der er to regler, der ikke må brydes: Kortets værdi skal være højere end det kort, der er placeret sidst i rækken, og kortet skal placeres i rækken, hvor forskellen mellem kortets værdi og det sidst placerede kort i rækken er mindst.

 

Kan dette ikke lade sig gøre, eller ligger dit kort som det 6. i en række, skal du tage alle kortene i rækken, undtagen dit eget, op på hånden.

 

Når alle på den måde har spillet sit kort, gælder det om at have så få point som muligt. Spilleren med en sum på 66 point taber spillet, og hvis ingen har denne sum efter første runde, spilles der igen, til en spiller rammer 66 point.

 

Spillet indeholder:

  • 104 kort
  • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation