MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

7 Wonders V2 - Nordisk

#ENI-REPSEVSCAN02
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
311,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

På lager

7 Wonders - Nordic V2. Opdateret udgave af dette spil.7 Wonders Nordic V2 - 2 version

Det unikke kortspil om at bygge en civilisation på kun tre runder


Satser du på teknologi, militær, handel eller finder du en helt anden måde at vinde på
Op til 7 spillere kan være med til at opbygge deres vidundere med flotte og detaljerede kort

7 Wonders er et stærkt strategisk kortspil om antikkens store riger og vidundere. Spillet er alligevel let at lære og et af de kortere strategiske spil. Det foregår over tre runder eller tre tidsaldre markeret med tre bunker kort. Når man har fået sin civillisations-plade, der markeres ved et af antikkens syv vidundere, så trækker hver spiller en hånd på 7 kort og vælger et af kortene ud til sin civilisation for derefter give de andre kort videre til spilleren på venstre side. Sådan fortsætter runden indtil alle spillere har brugt 7 kort.

 

Det strategiske element ved 7 Wonders drejer sig om at holde styr på ressourcer. De kan i sidste ende bruges til at opbygge sin civilisation, for at få flere ressourcer og for at få flest point efter tredje tidsalder. Når man har valgt et kort, har man tre muligheder. Kortet kan sælges for tre mønter, kortet kan bygges ved at betale de nødvendige ressourcer eller kortet kan tilføjes til dit vidunder. Kortene tjener forskellige formål alt efter farve, f.eks. giver brune og grå kort flere ressourcer at bygge med mens røde kort er militær-kort, der giver pluspoint til sidst i runden, hvis altså man har en større militærmagt end sine naboer.

 

Spillet kommer med en praktisk pointblok, der hjælper med at gennemskue værdierne på de forskellige kort. Når tredje tidsalder er overstået regner man point sammen fra de kort man har bygget eller tilføjet til sit vidunder samt de mønter man sidder tilbage med.

 

7 Wonders er et prisvindende strategisk spil uden lige. Det tager måske lidt tid at blive bekendt med symbolerne, men hurtigt bliver spillet en velkendt sag for alle, der spiller. Der er naturligvis planlagt 7 udvidelser til grundspillet, så man bliver ikke træt af universet lige med det samme.

 

Antal deltagere: 2-7

Alder: 10+

Spilletid: ca. 30 min.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation