MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

A Game of Thrones: The Board Game 2nd edition

#ENI-FVA65
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
577,00 DKK
Spar 11%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Sæt dig på tronen i Westeros! • Spil med huse som Stark, Greyjoy eller Lannister i kampen om Westeros
 • Fyldt med strategiske muligheder og spændende spilmekanikker som auktion og taktisk planlægning
 • Oplev verdenen fra den populære tv-serie og sæt dig på den omstridte Iron Throne

 

Hver spiller vælger et af de seks huse og tager de tilhørende komponenter; kort, brikker, figurer og skærm til at skjule strategier og hjælpe med overblikket. Spillet tager lidt tid at sætte op, men dybden og de strategiske muligheder gør det hele værd. Alle husene kommer med specifikke karakterer kendt fra tv-serien og disse karakterer kan bl.a. hjælpe i kamp.

 

Der spilles i maksimalt 10 runder eller indtil en spiller har overtaget 7 byer med fæstninger. I Game of Thrones brætspillet starter ingen med vilkår, udover at de forskellige huse naturligvis begynder bestemte steder på spillepladen, der viser et kort over Westeros, så har de forskellige huse også forskellige udgangspunkter med hensyn til hære, influence og supply.

 

Spillets runder forløber efter tre faser. Westeros-fasen hvor spillet får indflydelse ved at vende øverste kort fra tre bunker, planlægnings-fasen hvor spillerne placerer ordre-brikker på de felter, hvor hærene står og handlings-fasen hvor ordrene udføres af spillerne i rækkefølgen bestemt af Iron Throne-trackeren.

 

Hvis to spillere står på samme felt under handlings-fasen, så er der kamp. Kampens sejrherre findes ved at måle kampstyrke på de to hære, der mødes samt  medregne det Hus-kort, der lægges fra hver spiller. På hvert hus-kort er en af karakterene fra bøgerne og tv-serien og de kan give det ekstra skub, der er nødvendigt for at sejre. Kampens udfald kan også styres af ham eller hende, der har Valyrian Steel sværd-makøren foran sig. Ved uafgjort kigger man på Fiefdom-trackeren og den der ligger højest bliver sejrherre.

 

Hvis man under westeros-fasen trækker et Clash of Kings-kort, skal man ud i en slags auktion om de tre trackere, Iron Throne, Fiefdom og King’s Court. Med sine power-tokens byder man hemmeligt på hver af de tre. Man mister sine tokens uanset men vinderne får henholdsvis Iron Throne, Valyrian Steel og Messenger Raven, der kan være stor fordel for spillerne i Game of Thrones.

 

Spillet er på engelsk, men det må ikke stoppe dig fra at investere i det eneste brætspil, der placerer dig midt i Westeros kamp og intriger. Game of Thrones brætspillet i 2. udgave er noget af det tætteste man kommer på være med og styre tv-serien og bogserien A Song of Ice and Fire.

 

Antal deltagere: 3-6 

Alder: 14+

Spilletid: 120-240 min.

 

Bemærk: Spillet er på engelsk!


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation