MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Adventure Games: The Dungeon

#SB-KOS1447
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder12+
spilletidOp til 120 minutter
151,00 DKK

På lager
Adventure Games: The Dungeon

 

I The Dungeon, som er et spil i serien Adventure Games, må I stå sammen for at slippe levende igennem  en mystisk historie!

 

I befinder jer i en klam og fugtig fangekælder, men ingen af jer kan huske, hvordan I er endt her. Det er mørkt og koldt, og I begynder straks at lede efter en vej ud.

 

Spillet foregår over tre kapitler som en historie, I langsomt vil kende mere og mere til, men det er også op til jer, hvad I finder ud af og hvornår.

 

Spillet er nemlig bygget sådan op, at der er mere end blot én mulig slutning! I kan derfor spille igen og igen, og spillet vil være anderledes alt efter hvilken vej, I  følger.

 

Gennem hele spillet skal I udforske de forskellige rum, I vælger at træde ind i, men I skal træde varsomt! I er ikke de eneste på slottet - de mørke korridorer er også hjemsted for unaturlige væsner af natten!

 

Saml alle de spor I kan finde og tag jer endelig god tid med det, så I får alle de vigtige detaljer med. Der er nemlig ikke tid på spillet, det handler blot om at løse mysterierne i historien og slippe helskindet igennen!

 

Held og lykke - I får brug for det!

 

Spillet indeholder:

 • 109 kort
 • 18 værelses-kort
 • 4 figurer
 • 1 eventyrbog
 • 2 plastikposer
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation