MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

-19%

Backword

#GI-30691
Værd at vide
sprogDansk
antal spillere2
alder15+
121,00 DKK
Spar 19%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Stav, gæt og vind • Spillet om at gætte ord efter de sidste bogstaver
 • Nemt at gå til med lige så mange udfordringer som alfabetet kan kombinere
 • Kortspil med jetoner om ord, der bliver stavet bagfra

Alle deltagere får fem jetoner og otte bogstavkort. Første deltager laver et ord med de kort han er blevet tildelt og lægger ordet med forsiden nedad. De andre deltagere skal nu forsøge at gætte ordet efter sidste bogstav i ordet er blevet vendt og afsløret, ønsker deltagerne ikke at gætte bliver næstsidste bogstav vendt og så fremdeles. Et gæt koster en brik, så det er med andre ord op til deltagerne selv, om de vil satse på at gætte ordet efter kun et bogstav eller om de vil prøve at gætte ordet, når chancen er større.

 

Både orddanneren og ordgætteren får point alt efter hvor mange kort, der er vendt. Orddanneren får point for de kort, der er blevet vendt mens ordgætteren får point for de kort, der ikke blev vendt. Da deltagerne kun har fem jetoner hver, er det begrænset hvor mange gæt der kan gives og hvor mange point deltagerne kan få. Vinderen er ham eller hende, der først får 24 point.

 

Spillet er sjovt og en glimrende staveøvelse for voksne og unge mennesker, der trænger til at få rusket op i stave- og ordkendskaber på en sjov måde. Den vejledende alder på æsken er 15+, men spillet kan snildt spilles af langt yngre deltagere i en læsedygtig alder.

 

Antal deltagere: 2-5

Alder: 15+ (kan spilles af 10+)

Spilletid: 15-20 min.   


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation