MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Biotopia 2. udgave

#WLG-001
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
161,00 DKK

På lager

NY VERSION MED FLERE MISIONER OG FORBEDRET KORTKVALITET I kortspillet BIOTOPIA skal spillere kæmpe for at anlægge den bedste blomsterhave og tiltrække smukke, danske sommerfugle for på den måde at vinde spillet. Men når du det før de andre?NY VERSION MED FLERE MISSIONER OG FORBEDRET KORTKVALITET

I BIOTOPIA er spillerne sommerfuglentusiaster, der anlægger blomsterhaver for at tiltrække smukke sommerfugle og derved samle point.

Spillet består af 105 kort. 100 specielle spillekort og 5 missionskort.
Spillet spilles over en række runder, hvor spillerne konkurrerer om at få flest point. Spillerne får point ved at spille sommerfuglkort fra deres hænder og ved at udføre missioner.

Den sidste runde spilles, når en spiller har scoret mindst 15 point. Runden spilles til afslutning, og spilleren med flest point vinder spillet.

I BIOTOPIA kan kort spilles på to måder enten med bagsiden op som en blomst eller med forsiden opad som enten en sommerfugl, et bio-kort eller en dobbelt blomst afhængigt af korttypen. En vigtig del af spillet er at vælge, hvilke kort der skal spilles med billedsiden opad, og hvilke der skal spilles som blomster.

Spillets forløb
I BIOTOPIA spilles der efter tur. Hver spiller kan udføre én handling i sin tur. Når en spiller har udført sin handling, fortsætter turen til næste spiller og så videre. Hver spiller kan vælge mellem fem forskellige handlinger på deres tur:
1. Træk et kort fra bunken.
2. Tag et af de tre åbne kort fra himmelen
3. Spil et kort fra hånden som en blomst (bagside/blomstersiden opad).
4. Spil et kort fra hånden med forsiden opad, men kun hvis spilleren har det nødvendige antal blomstersymboler i deres blomsterrække til at kunne spille kortet.
5. Tag et af missionskortene, hvis spilleren vel at mærke lever op til missionens krav.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation