MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Cacao - Engelsk

#SB-PEG4151
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
201,00 DKK

På lager

Led din stamme til rigdom og berømmelse!Cacao er et fliselægningsspil, der nedsænker spillere i den eksotiske verden af "gudernes frugt". Som chef for din stamme skal du føre dit folk til velstand gennem dyrkning og handel med kakao - og for at gøre det skal du få dem til at arbejde på den bedst mulige måde.

I spillet har hver spiller et individuelt dæk med firkantede arbejderfliser, hvor antallet af arbejdere på hver side af flisen varierer fra flise til flise. Spillepladen starter med kun et par junglefliser i spil: en kakaofelt og et lille marked.

Ved en spillers tur placeres en af arbejderfliser på brættet ved siden af en eller flere junglebrikker, der allerede er i spil, og tilføjer derefter (hvis to arbejderfliser er ved siden af et tomt rum) en af junglefliserne til spilleområdet i dette rum. Arbejdere får derefter travlt og leverer resultaterne af deres indsats: Hvis du placerede arbejdere ved siden af et kakaofelt, modtager du en eller to kakaomærker pr. arbejder; hvis de er ved siden af et marked, kan du vælge at sælge en kakaomarkør pr. arbejder til den angivne pris; hvis du er ved siden af en brønd, modtager du vand; hvis de er ved siden af et tempel, står de og ser godt ud til slutningen af spillet; og så videre. Derefter genopfyldes hånden med fliser fra personlige dæk

Når alle spillere har brugt alle deres arbejderfliser, slutter spillet. Spillere scorer (eller taber) point baseret på deres vandforsyning, og templet belønner den spiller, der sendte flest arbejdere til det. I sidste ende vinder den, der har samlet flest guld.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation