MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Chronicles of Crime: 1400 - Engelsk

#SB-LDG9818
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
201,00 DKK

Ikke på lager

Denne engelske udgave af Chronicles of Crime bringer os til 1400-tallet hvor vi skal opklare mystiske forbrydelser. Gerningssteder skal gennemsøges og mistænkte udspørges.Du er Abelard Lavel, en ridder, der er svoret til kong Charles VI den elskede. Du bor i byen Paris i et familiepalæ ikke langt fra den berømte Notre Dame-katedral. Siden du var barn, har du haft mærkelige, profetiske drømme, hvor du så voldelige scener af tidligere forbrydelser eller endda dem, der endnu ikke er begået. Med tiden lærte du, at din usædvanlige gave kunne bruges godt, og du begyndte at løse sager, som ingen andre kunne knække. Dette gav dig et ry i byen, og nu søger folk din hjælp, hver gang der begås en mystisk forbrydelse.

Det selvstændige Chronicles of Crime: 1400-spil bringer velkendte mekanismer tilbage fra det originale Chronicles of Crime-spil, mens det tilføjer nogle nye drejninger. Nu kan du udlede, ikke kun fra de beviser, du finder, eller vidnesbyrd givet af forskellige karakterer, men også fra de mystiske scener afbildet på nye Vision Cards. Disse scener kan enten være fra fremtiden eller fra fortiden, og de involverer normalt karakterer og genstande, der endnu ikke er afsløret.

Under din undersøgelse kan du også regne med, at dine familiemedlemmer deler deres viden med dig. Du kan spørge din onkel, en munk, der har et væld af viden om skrevne tekster, din søster en købmand, der ved noget om næsten enhver genstand, du finder, eller endda din bror, en konges spion, som kender en historie eller to om mange af de mennesker, du vil møde. Endelig er din trofaste hund altid villig til at spore en mistænkt for dig, bare bring ham en genstand, der tilhører den pågældende person, og han vil spore dem!

En del af Chronicles of Crime - The Millennium Series. Chronicles of Crime er tilbage med en række spil kaldet "The Millennium Series". Tre helt nye selvstændige Chronicles of Crime-spil, der arbejder med det samme system, men giver interessante gameplay-twists og forfriskende universer, der spænder over et helt årtusinde fra 1400 til 1900 og endelig 2400. Alle tre spil er selvstændige, men vil tilbyde forbindende historier/tråde for spillere at opdage.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation