MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Corrosion - Engelsk

#SB-PEG3037
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 180 minutter
377,00 DKK

På lager

Byg midlertidige motorer og brug dem godt, før dine maskiner og gear rusterI Corrosion leder hver af jer en fabrik og indsætter ingeniører til at opbygge diversificerede scorings- og produktionsmotorer. I den dampfyldte luft er din største fjende dog tiden, fordi de fleste maskiner og gear ruster hurtigt væk, så et godt råd, til dig, vil være at også producere forkromede gear og investere i rustsikre og kraftige krommaskiner.

På din tur kan du enten spille et ingeniørkort eller dreje korrosionshjulet på din fabrik:

• At spille ingeniører giver dig for det meste nye maskiner og kvalificerede ingeniører. Andre spillere kan kopiere din ingeniørs handling ved at spille en ingeniør i samme kulør, men en højere karakter.

• At dreje dit korrosionshjul sætter dine maskiner i gang og giver ingeniører tilbage til din hånd, men får også gamle tandhjul og maskiner til at ruste.

For at få succes skal du smart koordinere dine ingeniører og korrosionshjul og skifte jævnt fra den ene effektive motor til den næste.

Spillets afslutning udløses, når den særlige pointforsyning eller præmieforsyningen løber tør. Så vinder den, der var i stand til at score flest point med deres maskiner og priser.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation