MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Cranium classic

#31152
Værd at vide
201,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet
 • To hold møder hinanden og kæmper sig gennem et væld af udfordringer
 • Tænk, tegn, modeller, optræd, syng, stav og løs en masse opgaver
 • Vær det første hold, der kommer i mål ved at løse opgaver i fire kategorier

I Cranium samles opgaver og spilelementer fra et hav af andre spil. To hold kæmper om at komme først i mål ved at løse opgaver i fire forskellige kategorier: Skabekat, Stjerneskud, Faktonaut, Sprogorm.

 

Ved Skabekat skal spillerne tegne og modellere for at få medspillere til at gætte hvad der tegnes og formes. Opgaverne skal løses med eller uden benspænd, som en tegning der skal tegnes uden at kigge. Skabekat finder inspiration i bl.a. Tegn og Gæt

 

Når man trækker et opgavekort fra Stjerneskud, skal spillerne optræde, hvilket vil sige at der enten skal synges, mimes, nynnes eller præsenteres. Medspillerne skal gætte som de ville i Gæt og Grimasser. 

 

Faktonaut er en klassisk spørgsmålskategori, der byder på sandt eller falsk og quiz-spørgsmål alá Bezzerwizzer og Trivial Pursuit. Kortene kan variere efter hvor mange svarmuligheder, der er til rådighed for holdet, som har trukket et Faktonaut-kort.

 

Når man trækker et Sprogorm-kort, så handler det om ord og om at gætte ord. Er man en haj til Scrabble eller Backword, så er Sprogorm den helt rigtige kategori. Man skal bl.a. gætte ord, hvor bogstaverne er blevet byttet rundt eller stave et ord baglæns for at klare sig igennem Sprogormen.

 

Antal deltagere: 4+

Alder: 16+

Spilletid: 60+ min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation