MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Den hemmelige jagt

#30952
Værd at vide
241,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Hvem kan nå at samle den største formue?Spillerne skal ud på hver sin hemmelige ekspedition for at jage trofæer, skattekister, skattekort og ædelstene.

 

Ekspeditionerne kan gennemføres i Junglen, på Savannen, i Havet eller ved Pyramiderne. Hver spiller har sin helt egen samleplade. her smaler man alle de værdier, som man lykkes med at finde undervejs på sin ekspedition.

 

For at få fat i de forskellige værdier, skal man klare en sjov og spændende opgave. Det kan enten være tegne- eller huskeopgaver. Man vælger helt selv.

 

Man må gerne stjæle hinandens trofæer undervejs i spillet. Det gør man ved at udfordre til duel i en sjov og nervepirrende huskeopgave.

 

Man kan hindre sine modspillere i at gennemføre lige netop deres plan og hemmelige jagt, ved at begynde at samle på de samme trofæer som dem. Det er nemlig sådan, at hvis man samler alle 6 trofæer fra én og samme ekspedition, får man en bonus, og så kan trofæerne heller ikke stjæles.

 

Man kan også drille sine modspillere gennem de finurlige Ekspeditionskort, som man aldrig ved hvad byder på.

 

Når tiden er gået, tælles alle spillerne værdier sammen på scoretavlen. Den spiller, der har den mest værdifulde samling, når spillet er slut, har vundet

 

Deltagere;: 2-4

Alder: 7+

Spilletid: Ca. 40 min.g


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation