MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Downforce

#ENI-REO9002
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
261,00 DKK
Spar 35%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

3-2-1 Race! Kampen om placeringer kan begynde. Downforce er et kortdrevet bud-, racing- og væddemålspil.Det går hurtigt på racerbanen, og hundrededele af et sekund kan være afgørende for, om du taber eller vinder et løb. I Downforce kan det være et enkelt kort, som afgør din placering.

Spillerne byder først på ejerskab af de seks biler i løbet. Det gøres ud fra de kort, som hver spiller har i starthånd. Alle spillere skal have mindst en bil.

Herefter begynder racerløbet. Bilerne flyttes fremad ud fra de speed-kort, som hver spiller har på hånden. Hver spiller har et power-kort, som også har indflydelse på, hvordan bilerne flyttes. Så der er kort der, flytter din egen bil, men du kan også flytte dine modstandere. Så det at finde ud af, det helt rigtige tidspunkt for at spille et kort er, nøglen til sejr.

Undervejs i spillet skal I placere jeres bet. Hver spiller markerer skjult for de andre, hvilken bil, som de tror, passerer målstregen først. Den spiller, som vinder mest på sine væddemål, vinder spillet.

Med mindre tilpasninger kan Downforce spilles i en 2 personers udgave. Det kan også gøres mere børnevenligt, samt mulighed for langdistanceløb eller et World Tour løb.

Regler er på engelsk. 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation