MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Drunk Tour

#30330
Værd at vide
250,00 DKK
451,95 DKK 
Spar 45%

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Op ad bjerget i modvind, i horisonten venter den næste stigning.Forude ligger den hårdeste bjergkæde. Solen står højt på himlen og sveden hagler af dig, men du ved, at de næste par kilometer er afgørende. Bjerget er en udfordring, men også en mulighed for at generobre bjergtrøjen. Men har du kræfterne og overskuddet til at vinde?

 

Pulsen stiger yderligere, men bjergstigningen ligger endnu langt ude i horisonten. Nu tærres der for alvor på kræfterne i feltet. Dit væskeindtag er større end nogensinde, dine hænder strammer grebet om styret, imens du atter engang ignorerer smerten.

 

Feltet ligger nu bag dig - sejren er ikke usandsynlig længere, hvis ellers benene kan holde dig i sadlen og ikke syren får dig til at kollapse. Asfalten brænder ligesom blodet i dine årer. Publikums tilråb holdes ude, du rejser dig i sadlen og læsser endnu et læs kul i maskineriet. Man kan, hvad man vil.

 

Glem alt om tilbagelænet underholdning og fladen ud foran tv´et - i Drunk Tour handler det om intens og sitrende spænding. Spillet, hvor held muligvis tager  dig langt, men ikke alene kan føre dig i mål. Dette er det tætteste, du kommer på at gennemføre et rigtigt cykelløb, placeret omkring et bord med gode venner, læskende drikke og høje tilråb. I en kombination af terningspil, strategi og viljestyrke kan sejren blive din. Giv dine bedste venner baghjul i dette spil om ære....

 

Drunk Tour - Et livligt spil i høj fart, hvor regelsættet er dit afsæt og spillepladen dit startskud. Hvordan løbet skal køres, det ved du bedst selv! Hvordan taktikken skal udføres, er helt op til dig selv!

 

2-6 deltagere

Alder: 16+

 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation