MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Ego - Hvem er du? (Rød)

#GI-4
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
277,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Hvor godt kender du egentlig dig selv? • En af Danmarks mest banebrydende brætspil-succeser
 • Lær dine modspillere bedre at kende ved at gætte på, hvad de svarer
 • Udfordrende spørgsmål og dilemmaer sætter hurtigt snakken igang

 

Hvor godt kender du dine medspillere, er du i det hele taget en menneskekender og tør du satse på at du ved, hvad andre ville gøre i svære, underlige eller fjollede situationer. Alle spillere får tre svarbrikker, 10 jetoner og der lægges 10 jetoner i puljen i midten. Nu skal der satses.

 

I det originale røde EGO gælder det om at satse jetoner på hvad dine medspillere svarer, når de trækker et kort med et personligt spørgsmål. “Tror du på spøgelser?”, “Ville du gribe ind i et slagsmål?”, “Hvordan ville du bruge 24 millioner kroner?”. Spørgsmålene har altid tre svarmuligheder og kortlæseren vælger hvilket svar, der er tættest på sin egen holdning.

 

Nu gælder det om at satse. Med en af de tre svarbrikker, gætter de andre spillere i skjul på hvad kortlæseren har valgt, samtidigt med at man satser en, to eller tre jetoner på ens gæt, alt efter hvor sikker man er på, at man har ramt rigtigt. Gætter man rigtigt, fordobler man sin indsats men gætter man forkert taber man op til tre jetoner. Kortlæseren får også jetoner for hvert spiller, der gættede rigtig. Vinderen er ham eller hende, der sidder tilbage med flest jetoner, når puljen er tom.

 

EGO Rød er Danmarks mest populære rene selskabsspil, der er ingen quiz og ikke meget strategi, men derimod masser af spændende socialt samvær og en lille smule sats med jetoner. EGO serien har siden det røde spil udvidet sig med det grønne Ego, det gule Ego Emotions, Ego Pictures og senest det blå Ego Family.

 

Antal deltagere: 2-6

Alder: 15+

Spilletid: 20+ min.

 

 

Aviserne skrev om dette spil:

"Spillet er hurtigt, energisk, og de mange dilemmaer lægger op til både grin, overraskelse, fordybelse eller måske forargelse, og er derfor perfekt til såvel parmiddage som før byturen og kan også sparke helt nye samtaleemner ind i parforholdet. For det allerbedste ved ‘EGO’ er hverken selve spillet, jetonerne eller det at vinde, men derimod de reaktioner, situationer og samtaler, det skaber...Et nutidigt mesterværk udi både spørgsmålsskrivning, spildesign og udførelse."
Politiken (6 hjerter) 

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation