MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

EXIT + PUZZLE 1: Det Forsvundne Tempel - Dansk

#SB-LPFI7753
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
157,00 DKK

Ikke på lager

Skruppelløse skattejægere er brudt ind på jeres kontor på instituttet for arkæologi!Jeres ven, professoren, er sporløst forsvundet - sammen med en notesbog med oplysninger om et forsvundet tempel. I må handle hurtigt for at indhente forbryderne. Jeres jagt vil føre jer langt ind i en mystisk jungle på en lille ø. I må finde professoren og redde templets skatte, før skattejærgerne får fingrene i dem!

I kommer til at løse mange forskelligeartede gåder, så gør jer klar til et spændende escaperoom mysterium!

Det forsvundne tempel er en anderledes type EXIT-spil, hvor en puslespil er en del af gådeløsningen. For at gennemføre spillet skal gåde løses, koder knækkes og puslespil samles.

EXIT-spillene er drilske 'Escape Room in a box', hvor I får en Escape Room-oplevelse hjemme i dagligstuen. Æsken rummer en serie af udfordringer, som I sammen skal løse for at gennemføre spillet. EXIT Puzzle indeholder fire mindre puslespil, som skal løses som en del af gådeløsningen.

OBS: Spillet kan kun spilles én gang. I løbet af spillet kommer I til at skrive på, folde og skære i spilmaterialerne. Papir og pap kan genanvendes. Puslespillene bliver ikke ødelagt i spillet, og I kan bagefter samle dem igen, så tit I vil.

Kompleksitet er 3 ud af 5.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation