MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

EXIT + PUZZLE: The Deserted Lighthouse - Engelsk

#SB-KOS1591
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
197,00 DKK

Ikke på lager

Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og tænde fyret, før skibet går ned på klipperne?Du vandrer langs den mørke, stenede kyst og søger ly mod den voldsomme storm. Gennemblødt ser du op for at se en strålende lysstråle trænge igennem regnen. Et fyrtårn! Men pludseligt og uforklarligt slukker lyset. Du kigger ud i vandet og ser et skib. Det er på vej lige mod klipperne! Du indser, at det er op til dig at finde vej til toppen af fyret og tænde det igen, før skibet sejler ind i klipperne! Men mange forvirrende forhindringer står i vejen for dig.

I dette EXIT-spil er der gåder inden i gåder, skjult inden for fire puslespil. Ligesom andre EXIT-titler har The Deserted Lighthouse intet spillebræt, men det har heller ingen gådekort. I stedet er der fire puslespil, som du finder og samler, en ad gangen. Hvert afsluttet puslespil afslører et sted, der indeholder flere gåder at decifrere.

I starten af spillet er alt, hvad du har til rådighed, en dekoderdisk og det første sæt puslespil. I løbet af spillet finder du mærkelige genstande, der skal bruges til at løse gåderne i gåderne. Spillet slutter, når du har løst den sidste gåde og tændt fyrtårnet igen og reddet skibet fra at synke.

Sværhedsgrad: 4 af 5


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation