MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

EXIT + PUZZLE: The Sacred Temple - Engelsk

#SB-KOS1590
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogEngelsk
alder10+
spilletidOp til 120 minutter
197,00 DKK

På lager

Kan du færdiggøre puslespillene, løse gåderne og stoppe tyveriet af de dyrebare kulturgenstande fra templet?Ondskabsfulde skattejægere er brudt ind på kontoret for dit universitets arkæologiske afdeling! Din professor er sporløst forsvundet - og det samme er en bog med gamle optegnelser om et skjult tempel. Du skal handle hurtigt og jage forbrydere. Din forfølgelse fører dig dybt ind i en mystisk jungle på en lille ø. Du skal finde professoren i tide og gemme templets ærværdige skatte, før de falder i hænderne på de grådige røvere!

I dette EXIT-spil er der gåder inden for gåder, skjult inden for fire puslespil. Ligesom andre EXIT-titler har The Sacred Temple intet spillebræt, men det har heller ingen gådekort. I stedet er der fire puslespil, som du finder og samler, en ad gangen. Hvert afsluttet puslespil afslører et sted, der indeholder flere gåder at decifrere.

I starten af spillet er alt, hvad du har til rådighed, en dekoderdisk og det første sæt puslespil. I løbet af spillet finder du mærkelige genstande, der skal bruges til at løse gåderne i puslespillene. Spillet slutter, når du har løst den sidste gåde, reddet professoren og fundet det hellige tempel!

Sværhedsgrad: 3 af 5


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation