MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Ecosystem: Coral Reef

#VR-745687483011
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
151,00 DKK

Ikke på lager

Dyk ned i havets dybder og opbyg dit eget blomstrende koralrev i "Coral Reef" Spillere - 2-6 Spilletid - ca. 15min Alder - 8+Dyk dybt ned for at opbygge dit eget økologiske netværk i Ecosystem: Coral Reef, et korttrækningsspil om maritim konkurrence. Spillerne vælger, giver videre og arrangerer kort, der repræsenterer en mangfoldighed af organismer fundet i Great Barrier Reef, herunder koraller, klovnfisk, havskildpadder og hajer. Tjen point ved at placere dyr i levesteder og fødekilder, hvor de trives bedst. Udvid dit fødenet for at maksimere dine bonusser. Hver gang du spiller, opbygger du et unikt økosystem, mens du stræber efter at balancere de delikate forbindelser mellem alle levende ting.

Ecosystem: Coral Reef er en selvstændig efterfølger til Ecosystem (2019) og har en ny samling af organismer, nye scoringbetingelser og øget fokus på et afbalanceret fødenet.

Spillerne skiftes til at vælge organismekort og arrangere dem i et 4x5 "økosystem" foran sig. Når alle spillere har færdiggjort deres personlige gitter af 20 kort, scorer spillerne deres økosystemer ved hjælp af reglerne for hver korttype. En fødenetbonus gives til hver spiller baseret på deres laveste score blandt producenter, rovdyr og byttedyr, og derefter vinder spilleren med flest point.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation