MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Ego - hvem er jeg? (Grøn)

#GI-7
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 60 minutter
277,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Årets voksenspil 2010 - er stadig sjovtAndet spil i den ekstremt populære serie af selskabsspil og Årets Voksenspil i 2010
Tør du grave dybere og spille med personlige spørgsmål og svære dilemmaer
Slå med terningen for at se hvilken af de tre æsker med spørgsmål, der kommer i spil

Du kender dine medspillere, men ved du hvad de ville gøre, hvis de vandt i lotto eller ved du om de har været tiltrukket af en chef eller medarbejder? Når du spiller det grønne EGO, slår du med terningen, der viser bogstaverne E, G og O og trækker et spørgsmålskort fra den respektive æske. Når du har svaret på spørgsmålet med en af dine skjulte svarbrikker bliver det spændende at se om dine medspillere kender dig godt nok til at vide hvad du har svaret.

 

Når man spiller EGO, spiller man om jetoner. Man starter med 10 hver og en fællespulje med 10 jetoner, for hver spiller. Vinderen eller den største menneskekender er hende eller ham, der sidder med flest jetoner, når fællespuljen er tom. Man vinder jetoner, når man selv svarer på spørgsmål og medspillerne kan gætte hvad man svarer, mens man tilsvarende får man jetoner ved at satse 1-3 jetoner på, at man kan regne ud hvad kortlæseren svarer.

 

Det grønne EGO indeholder den samme spænding som de andre spil i serien, men i denne grønne udgave får man en terning til at afgøre hvilken type spørgsmål man skal svare på. Spørgsmålene er inddelt efter 2, 3 eller 4 svarmuligheder og det giver lidt mere variation og strategisk dybde, når man kan tænke lidt i sandsynligheder.

 

EGO er Danmarks mest populære rene selskabsspil, der er ingen quiz og ikke meget strategi, men derimod masser af spændende socialt samvær, en masse gode grin, afsløringer og en lille smule sats med jetoner.

 

EGO serien har siden det første røde spil udvidet sig med det grønne EGO, det gule EGO Emotions, EGO Pictures og senest det blå EGO Family.

 

Antal deltagere: 2-6

Alder: 15+

Spilletid: 30 min.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation