MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Family Business

#30370
Værd at vide
141,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Udlev din drøm om livet som gangster • Spillet om at likvidere modspillernes gangstere med den djævelske hitliste
 • Et kortspil med fingeren på aftrækkeren og blodige twists
 • Spil med ikoniske gangstere som Bonnie og Clyde og Al Capone

Spillet er på engelsk.

 

Hver spiller har en samling af ni gangstere liggende foran sig. Banderne er ude efter hinanden og spillet kan først slutte, når der kun er ét hold af gangstere tilbage på bordet. For at skille sig af med modspillernes gangstere, skal man sætte dem på hitlisten i midten af bordet med de kort man har på hånden.

 

Gangsterne begynder dog først at “forsvinde” fra hitlisten, når der er tilpas mange eller når en spiller bruger et særligt kort til at sætte massakren i gang. Family Business er dog bygget op af forsvarskort lige såvel som angrebskortene. Det særlige ved forsvarskort er, når man har spillet et forsvarskort f.eks. for at beskytte sin gangster fra hitlisten får man også turen og kan beslutte sig for at angribe tilbage med det samme. Det giver en lidt hektisk kant til spillet, når turen kan hoppe fra spiller til spiller hele tiden.

 

Family Business er et lettilgængeligt spil om mafiaen, hårde negle og tilbud man ikke kan afvise. Der er rigeligt med taktik i de forskellige kort og masser af mulighed for at sige “tag den!”, når man udraderer modspillerens sidste gangster. Spillet går stærkt og indbyder til revanche igen og igen, men husk nu at det ikke er personligt it’s only business.

 

Antal deltagere: 2-6

Alder: 8+

Spilletid: 30+ min.

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation