MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Five Crowns

#31010
Værd at vide
131,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet
Formål: at have det laveste antal point, efter alle 11 omgange af spillet er blevet afviklet.

 

Kortene: Spillet består af to spil kort med 58 kort i hver. Hvert spil kort indeholder fem kulører: stjerne, hjerter, klør, spar og ruder. Hver kulør omfatter 11 kort: 3 til 10 samt bonde, dronning og konge. Spillet indholder 6 jokere.

 

Spillet: Spilleren til venstre for den, der har givet kort, begynder, og spillet fortsætter med uret. Hver tur begynder med, at man trækker et kort fra bunken eller tager det øverste kort fra bunken med kasserede kort. Man afslutter sin tur ved at kassere et kort. En spiller må kun lægge sine sæt og/eller seier, når han/hun afslutter, eller (efter tur), når en anden spiller har afsluttet.

Når en spiller har afsluttet, får de resterende spillere hver især en tur. De resterende spillere vil efter tur enten trække et kort fra bunken eller tage det øverste kort fra bunken med kasserede kort. Spilleren vil derefter lægge alle sine sæt og/eller seier, kassere et kort, og tælle de kort han/hun har tilbage på hånden, sammen. Men må ikke lægge kort til en anden spillers sæt eller seriet. Valøren på de kort, man har tilbage på hånden, der tælles med. Regnskabsføreren notere pointene og tæller løbende sammen.

Spilleren til venstre for den, der har givet kort, skal nu give kort alle kortene blandes, og der gives kort til den næste omgang. Antallet af kort øges med et kort for hvr omgang, og trumfer skifter som beskrevet i reglerne. Spillet fortsætter indtil den 11. omgang, hvor det er kongerne, der er trumfkort. Den spiller, der har det laveste samlede antal point, vinder spillet.

 

2-7 deltagerer

Alder: 8+


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation