MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Forgotten Waters - Engelsk

#ENI-PHG2900
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidVarieret
431,00 DKK

Ikke på lager

Ahoy - Find din indre pirat frem og tag på nye eventyr! Forgotten Waters er et Crossroads-spil, der foregår i en verden af fantastiske pirateventyr. I den påtager spillerne sig rollen som pirater, der sejler sammen på et skib, og forsøger at fremme deres egne personlige historier såvel som et fælles mål.Forgotten Waters er et samarbejdsbaseret strategispil, som anvender både Crossroads og Storybook systemet fra Plaid Hat Games til at skabe et spil, hvor der er talrige veje gennem historien, og hvor der er en stor verden at sejle rundt og udforske.

Forgotten Waters verden er fjollet og magisk, med historier designet til at opmuntre spillere til at udforske og grine i glæde, mens de interagerer med verden omkring dem. Det er et spil, hvor ethvert valg kan efterlade en varig indvirkning på historien, og spillere vil ønske at vende hver sten for at se, hvad de finder.

Spillet er understøttet af en app, som bidrager til at berige begivenhederne i spillet. Forgotten Waters indeholder 5 scenarier, og valg truffet i et scenarie har påvirkning på begivenhederne i næste scenarie.

Forgotten Waters er for 3-7 spillere. Varighed er 2-4 timer.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation