MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Hint Hvid

#ENI-BEZ1090DK
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
311,00 DKK
Spar 31%  ift. Vejl. Pris.

På lager

For alle der fatter et hint. • Det første spil i serien af spil, hvor du skal mime, nynne, tale og tegne
 • Få dit hold til at gætte så mange ting som muligt, men pas på det røde ord
 • Det banebrydende spillebræt tilføjer strategi til et lettilgængeligt selskabsspil

I Hint spilles der i to hold mod hinanden. Det gælder om at få holdets brik hele vejen rundt på spillepladen og den eneste måde man kan flytte brikken er ved at fatte de hints, man får fra sine medspiller(e). I midten af spillepladen placeres et hjul, der kan holde op til fem kort. På kortene er skrevet en kategori og en hint-type. Kategorierne kan være alt fra “svampe” til “Nik & Jay-sange” til “dansk mad” til “europæiske hovedstæder” mens hint-typerne dækker over at mime, nynne, tale om eller tegne.

 

Første hold starter med at vælge et af tre kort, der bliver lagt tilfældigt på spillepladens hjul. Dernæst har et af holdmedlemmerne 90 sekunder til at give hints til de fem ting, der står skrevet bag på kortet. Der er også en sjette rød og forbudt ting skrevet på kortet og hvis holdet nævner det, bliver der trukket point fra.

 

Når holdet har rykket x antal felter frem, bliver hjulet drejet et stykke og et nyt kort bliver placeret på hjulet. Hvis en kategori ikke bliver valgt, vil hjulet fortsat dreje kategorien rundt indtil den rammer det første bonusfelt, hvor det automatisk giver et point at vælge kategorien. Til sidst lander kategorien på det sidste lyseblå bonusfelt, hvor den skal vælges men samtidig giver et gratis point.

 

Står holdets brik på på de lyseblå felter i opløbet får modstanderholdet lov til at vælge hvilken kategori, der skal i spil, men kategoriernes lyseblå bonusfelt overtrumfer altid. På den måde er man sikker på at alle kategorier kommer i spil før eller siden.

 

Hint er et fremragende selskabsspil for dem, der værdsætter energisk og vittigt gætteri. Hvis man er til spil som Cranium, Tegn og Gæt og Gæt og Grimasser, så er Hint et must-have og der er tilmed drysset en lille smule strategi oveni i spillet.

 

Antal spillere: 4+

Alder: 15+

Spilletid: Ca. 45 min.    


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation