MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Hint Rød

#ENI-BEZ1095DK
Værd at vide
antal spillere4 - 6+ spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
301,00 DKK
Spar 33%  ift. Vejl. Pris.

På lager

HINT rød - Nyt spil for alle der fatter et hint. • Spillet, hvor du skal mime, nynne, tale og tegne er tilbage med en ny 2'er
 • Det røde spil byder på 600 nye kort og nye discipliner
 • Et sjovt og lettilgængeligt selskabsspil


Det røde HINT er fortsættelsen til det hvide HINT og det er stadig et selskabsspil, hvor dine holdkammerater skal prøve at gætte, hvad du prøver at fortælle dem.

 

Det røde HINT indeholder 600 nye kort med overskrifter som ’eksempelvi "Store opfindelser", "Typiske tatoveringer" og "Ting man kan træde i på gaden".

For at få dine holdkammerater til at gætte ordene på kortene, så skal du enten prøve kræfter med de klassiske discipliner Mime og Tale, eller alternativt du må kaste dig ud i de helt nye discipliner Lyde og Figurer.

 

Det handler om at tænke hurtigt, når du har valgt din opgave, for du har kun sølle 90 sekunder til at hinte 5 forskellige ord. Dine holdkammerater skal samtidig være ultra-opmærksomme på dine hints, for der er altid noget, de ikke må gætte på.

Det røde HINT fortsætter morskaben, hvor det hvide hint slap,så du kan glæde dig til at finde ud af, om dine venner fatter et HINT!

 

Antal spillere: 4+

Alder: 15+

Spilletid: Ca. 45 min.    


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation