MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

-17%

Hold masken - Voksen

#Ma-724
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidVarieret
207,00 DKK
Spar 17%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Kan du holde masken, når din ven har en skør joke i ærmet? Du må nemlig ikke grine, og heller ikke når vennen er iklædt skøre dele.Hold Masken går kort sagt ud på at holde masken. Det kan være super svært, når det faktisk er et krav, og endnu sværere er det, når vennerne står og gør sig selv fuldkommen til grin.

I kan være 2-4 spillere fra 18 år. Spillet er perfekt til en skør og festlig aften, hvor der gerne må være lidt lummert også. En spiller skal læse en joke op eller indtage en åndssvage rolle, mens spilleren er iklædt åndssvage klæder og dele.

Lige så snart en anden bryder ud i grin, så har denne person tabt!
Hvor godt kan du holde masken?

Hold Masken – Det perfekte selskabsspil

Hos SpilCompagniet elsker vi sjove selskabsspil, og her er Hold Masken altid et sikkert hit. Hold Masken for voksne er det oplagte spil til middagen med vennerne, den hyggelige eftermiddag eller festen. Hvis stemningen skal være sjov og hyggelig, så er det det helt rette spil at finde frem.

Garanteret latter og sjove øjeblikke

Er du god til at holde masken, når dine venner fortæller skøre jokes? Når du spiller Hold Masken gælder det sjovt nok om at holde masken, og det er ofte lettere sagt end gjort - især når vennerne også kan bruge skør udklædning. Spillet lægger op til masser af sjov og latter, og det garanterer en god stemning. Spillet er til 2-4 spillere og spilles ved, at en spiller læser en joke op eller indtager en skør rolle, hvorefter de andre spillere skal forsøge at holde masken så længe som muligt. Så snart en spiller bryder ud i grin, har han eller hun tabt, og Hold Masken vil altså med garanti skabe masser af latter og sjove øjeblikke.

Perfekt til alle anledninger

Hold Masken kan i den grad bryde isen og skabe grinflip, og det er perfekt til stort set hvilken som helst anledning, så længe der ikke er børn til stede, da nogle af de sjove jokes godt kan være lidt lumre. Tag spillet med til en hyggelig aften med vennerne, hvor der gerne må sættes lidt gang i stemningen, og I vil med garanti få en sjov aften, som I ikke lige kommer til at glemme igen.

Spillet indeholder:

 • 11 udklædningsdele
 • 150 rollespilskort
 • 300 jokes

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation