MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

KONSENSUS

#30815
Værd at vide
alderFra 15 år
349,95 DKK

Ikke på lager

Kan vi tænke ens? • Et socialt spil om associationer og om at vide, hvad de andre tænker
 • Flyt en fælles brik rundt på iøjnefaldende felter
 • Træk et kort og forsøg at skrive det samme som de andre 

 

Konsensus får dig til at tænke som du aldrig har tænkt før. Man kommer til at stille sig selv spørgsmål som “hvilken grøntsag er den mest oplagte, gulerod eller tomat?” eller “Hvilke europæiske hovedstæder, tænker de andre mon på først?”. På de kort man trækker, står der nemlig meget simple ting som “en grøntsag” eller “tre europæiske hovedstæder”.

 

Man tæller point ved at regne sammen, hvor mange der har svaret det samme, så hvis fire ud af fem spillere har skrevet tomat, så får de fire spillere fire point. Man bestemmer selv om man f.eks. vil spille til 20 point eller se hvem der får flest point på 30 minutter.

 

Den kulørte spilleplade, der samles af robuste puslespilsbrikker, fungerer for det meste som hjælp til association med undtagelse af talfelterne, der lader spilleren udfordre en anden i at få flest point på det følgende kort. Udfordringens sejrherre får det antal ekstrapoint, der er vist på feltet.

 

Hvis man er til et lettilgængeligt selskabsspil, der alligevel udfordrer hjernen og ens kendskab til andres tankegang, så er Konsensus spillet for dig.

 

Antal deltagere: 3-6

Alder: 15+

Spilletid: 15+ min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation