MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Konsensus

#GI-30815
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogDansk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
311,00 DKK
Spar 11%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Konsensus - Anderledes brætspil - Kan vi tænke ens? Nomineret til Guldbrikken's - Årets Voksenspil i 2011/2012Konsensus - Anderledes brætspil
 • Et socialt spil om associationer og om at vide, hvad de andre tænker
 • Flyt en fælles brik rundt på iøjnefaldende felter
 • Træk et kort og forsøg at skrive det samme som de andre 

 

Konsensus får dig til at tænke som du aldrig har tænkt før. Man kommer til at stille sig selv spørgsmål som “hvilken grøntsag er den mest oplagte, gulerod eller tomat?” eller “Hvilke europæiske hovedstæder, tænker de andre mon på først?”. På de kort man trækker, står der nemlig meget simple ting som “en grøntsag” eller “tre europæiske hovedstæder”.

 

Man tæller point ved at regne sammen, hvor mange der har svaret det samme, så hvis fire ud af fem spillere har skrevet tomat, så får de fire spillere fire point. Man bestemmer selv om man f.eks. vil spille til 20 point eller se hvem der får flest point på 30 minutter.

 

Den kulørte spilleplade, der samles af robuste puslespilsbrikker, fungerer for det meste som hjælp til association med undtagelse af talfelterne, der lader spilleren udfordre en anden i at få flest point på det følgende kort. Udfordringens sejrherre får det antal ekstrapoint, der er vist på feltet.

 

Hvis man er til et lettilgængeligt selskabsspil, der alligevel udfordrer hjernen og ens kendskab til andres tankegang, så er Konsensus spillet for dig.

 

Antal deltagere: 3-6

Alder: 15+

Spilletid: 45 til 60 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation