MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

-24%

Logo spillet

#AG-38012427
Værd at vide
sprogDansk
224,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Ny version - 1400 spørgsmål • Spillet om alle de produkter og symboler du ser i din hverdag
 • Flyt din brik rundt på brættet og svar på 1400 farverige spørgsmål
 • Hvis du ikke kan svare så kan dine modspillere måske

 

Her er quiz-spillet for alle dem, der har knoklet sig igennem reklame efter reklame i blade eller tv. Med Logospillet kan man for alvor teste, hvor meget man lægger mærke til den overflod af brands, produkter og logoer, der fylder vores hverdag fra morgenmad med honeymonsteret til brusebad med adskillige hårprodukter.

 

Som i et klassisk brætspil, gælder det om at komme først i mål og måden man bevæger sig rundt på brættet er ganske enkelt ved at svare korrekt. Hvert kort har fire spørgsmål i farverne lilla, grøn, gul og rød svarende til farverne på spillebrættets felter. Svarer man korrekt på et spørgsmål, må man dermed flytte frem til det nærmeste felt i den pågældende farve.

 

Kortene varierer fra at omhandle det specifikke billede på kortets forside til at være en god blanding. Nogle kort viser et billede, men udelukker bevidst enten bogstaver eller noget velkendt ved logoet og første spørgsmål handler så om at genkende logoet ud fra de brudstykker, man får.

 

Logospillet er et målrettet quiz-spil og man slipper for spørgsmål om historiske begivenheder, spørgsmål om hvem vandt i hvilken sport hvornår og andre typiske quiz-kategorier. Her handler det kun om hverdagens logoer, symboler og produkter.

 

Antal deltagere: 2-6

Alder: 12+

Spilletid: ca. 45 min.    


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation