MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Land of clans

#TT-56621
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
191,00 DKK

På lager

Land of Clans er et konfrontatorisk, mønster bygge og kort management spil. Tidsplaceret i middelalderens Skotske Højland.I Land of Clans bygger alle spillere borge på deres land. Og spillet er slut når en spiller har bygget fire. Borgene har forskellige størrelser og scorer forskelligt, så det er ikke givet at spilleren med fire borge vinder.

Spillet spilles med kort, hvor hvert kort viser viser et landområde på kortet. Nogle kort viser et Sværd, som kan bruges til at angribe borge med. Andre kort viser et Skjold, som kan bruges til at forsvare borge med. Og der er kort med både Sværd og Skjold.

Hver spiller har kun fem kort, så der kræves management af kort for at være god til spillet.

Land of Clans har et gameplay der er to delt. En fredelig indtagelse af land og bygning af borge og et aggresivt overtag af andres borge.

Der er fra start givet fire mulige borgmønstre. På tur spilles et kort og det givne landområde indtages, når dine indtagne landområder passer på et af mønstrene, laves det om til en borg.

Hvis en spiller har landområder der støder op til en borg kan de vælge at angribe med Sværd kort og håbe på at borgherren har færre Skjold kort end angriberen har Sværd kort. Hvis angriberen har flest Sværd kort, så overtager han borgen.

 

Indhold

Spilbræt. 106 kort. 25 vinderfelter. Træbrikker og Borge i 4 farver. Landområde felter.

Bemærk: Engelske regler.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation