MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Matador

#AG-38012708
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
201,00 DKK
Spar 23%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Matador - En spilklassiker fuld af spænding. • Klassikeren over dem alle, når det kommer til brætspil
 • Slå med terningen og køb grunde, huse og hoteller
 • Et spil om penge og strategisk handel med dine modspillere

 

Matador er et spil, der bare hører hjemme på hylden i alle danske hjem og sommerhuse. Det kvadratiske bræt med de cirkulære felter, den eftertragtede dyre Rådhusplads og reglen om at modtage penge, når man passerer start. Der er så mange ikoniske elementer, lige fra æsken, pengene og skøderne til brikkerne og prøv lykken-kortene. Matador er spillet, som mange danskere tænker på, når blot man nævner ordet “brætspil”.

 

Alle spillere starter på startfeltet med 30.000 kroner og en masse ukøbte og tomme felter foran sig. Herefter gælder det om at opkøbe skøder, så man kan indkassere leje fra sine modspillere, når de lander på ens ejendom. Hvis man får handlet sig frem til alle skøder i én farve, kan man begynde at bygge huse og snart hoteller. Såfremt man har dyre skøder med hoteller på, er man kun et særlig uheldigt terningeslag fra at vinde spillet ved at ruinere modspillerne.

 

Matador har rigtig længe været det definerende spil for konkurrencelystne sjæle, der elsker når held blandes med en smule strategi. Spillet er forblevet relevant takket være spændingen i et afgørende terningeslag og de mange knitrende pengesedler. Er der nogen større glæde end at se sine modstandere lande på et dyrt hotel og hoste op indtil de må sælge ud af egne skøder.

 

Antal deltagere: 3-6

Alder: 10+

Spilletid: ca. 120 min.    


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation