MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Mexican Train

#TT-54005
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
251,00 DKK

På lager

Klassisk dyst med domino-brikker • Alle kan være med til denne twist på domino-brikker
 • Byg domino-toge og vær den første til at komme af med dine brikker
 • For at undgå at blive blokeret og trække nye brikker, skal man tænke fremad

 

I Mexican Train spilles der med standard dobbelt-tolv dominobrikker, hvilket vil sige at brikkerne viser alt fra 0 til 12 prikker i en af de to firkanter. Den højeste brik er altså den brik, der viser to gange tolv. Ham eller hende, der har den højest dobbelt brik starter spillet, ved at placere brikken i midten som togstation. Spillerne skal nu spille deres toge ud fra denne brik efter almindelige dominoregler, hvor man skal matche en firkant med en tilsvarende firkant.

 

Hvis man lægger en dobbelt undervejs i spillet, får man mulighed for at lægge en ny brik, men har man ikke mulighed for at lægge en brik noget sted, så må man trække en ny. Kan man ikke lægge den nye brik, er man nødt til at melde pas og sidder nu med flere brikker på hånden. 

 

Der er efterhånden mange variationer på denne nyklassiker. Nogle spiller med at lade dobbelte brikker skabe flere grene på togene mens andre spiller med et tog, der er åbent for alle spillere udover ens eget tog.

 

Spillet spilles generelt i flere runder og der gives point for alle de brikker man ikke kom af med. Vinderen er ham eller hende, der sidder tilbage med færrest point, når alle runderne er slut.

 

Antal deltagere: 2-8

Alder: 7+

Spilletid: 30+ min.

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation