MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Mikado i trææske - fra Goki

#GO-HS224
Værd at vide
sprogDansk
alder5+
spilletidCa 10 minutter
56,00 DKK

Ikke på lager
Mikado

 

Mikado er et super let-lært spil, hvor hele familien kan være med!

 

Inden spillet starter, skal en vilkårlig spiler samle alle pindene i sin hånd, så de vender lodret, og derefter give slip. Så skulle pindene meget gerne ligge i en rodet bunke på bordet.

 

Nu kan spillet gå igang! På skift får I mulighed for at samle så mange pinde, som I kan, men I skal være forsigtige! Turen går videre, når du får andre pinde, end den du er ved at fjerne, til at bevæge sig!

 

Pindene er alle udsmykket med forskellige farver. De forskellige farvekombinationer indikerer hvor mange point, pinden er værd. Dette skal I bruge, når I til sidst skal tælle point sammen for at finde ud af hvem, der har vundet!

 

Der er dog én særlig pind - Mikado-pinden. Denne pind er udsmykket med en spiral i stedet for de forskellige farver, og så er den speciel, fordi den spiller, der trækker den, må bruge den til at samle flere pinde med.

 

Som sagt skal I til sidst tælle alle jeres point, og det er altså den spiller, der ender ud med flest point, der vinder spillet!

 

Spillet indeholder:

  • 41 pinde
  • Engelske spilleregler

Spillets regler er meget enkle, så spillereglerne er ikke så lange eller komplicerede. Er det et problem, at de er på engelsk, kan de danske altid findes på nettet.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation