MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Mordet ved Christansborg Slot - Solve a Mystery

#SAM-02
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 120 minutter
301,00 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

I står på Slotsholmen, åbner konvolutten og tager mordgåden ud. I kan læse, at et bestialsk mord er begået. Forsøg nu at opklare, hvem der er den skyldige. I bliver guidet rundt på Slotsholmen i en historisk setting, samtidig med at I løser gåder og opgaver. Til slut skal I samle trådene og forhåbentligvis fange morderen... før det er for sent.Hvis du gerne vil have børnene og resten af familien med rundt omkring Christiansborg i København, og opleve byen på en helt ny måde, så prøv at løs et mordmysterium.

Det hele foregår udenfor, så Solve a Mystery er oplagt til en dagstur med familien. Det tager ca. 2 timer. 

Året er 1914.

Kapervognene klaprer hen over brostenene, børn løber ind og ud af menneskemængden, larmen og lugtene blander sig i et sammensurium af indtryk. 

Forbrydelser og mord er der nok af i København, og det er din opgave som efterforsker at finde frem til forbryderne. Opsnuse dem, finde fejl, holde øjne og ører åbne for de mindste ting. Indtil i dag.

I dag er anderledes, for et mystisk brev er blevet leveret til dig. En vigtig person er muligvis forsvundet, og det er din opgave at finde ud af, hvad der er sket.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation