MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

More or less

#GI-26
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
spilletidOp til 30 minutter
111,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Hvilken side vælger du? • Her gælder det ikke om at gætte præcist men bare tættest på det rigtige svar
 • Nemt at gå til og alle har en rimelig chance - årets selskabsspil i 2013!
 • Svar på spørgsmål du aldrig har overvejet som f.eks. “hvor mange danskere hedder Carlo?

More or Less er ualmindelig nemt at komme i gang med. Der trækkes et kort med seks spørgsmål, der vælges tilfældigt med den medfølgende terning. Spilleren der trak kortet skal nu vælge “More or Less” med den røde mønt. Mønten afgør om det pointgivende svar skal være over eller under det rigtige svar. Hvis spørgsmålet f.eks. lyder “Hvor mange mål scorede Preben Elkjær for det danske landshold?” og en spiller har valgt “Less”, så bliver alle svar over 38 automatisk valgt fra, også selvom det tætteste svar er 39.

 

Det er mere end bare et spørgsmål om at være tættest på. Nogle gange handler det om de chancer man tager for at komme så tæt på, hvad man tror er rigtigt. Man vil naturligvis sænke eller hæve sine gæt efter More or Less-mønten. Andre gange kan man glæde sig over de pudsige informationer spillet giver undervejs. Man kan få svar på spørgsmål som “Hvor mange centimeter måler Mona Lisa maleriet i højden?” eller “Hvor mange uger går der, før et nyfødt barn begynder at udvikle fingeraftryk?”  

 

Den første til at vinde fem kort har vundet More or Less og herefter kan man sætte spillet til side eller spille bedst ud af tre, fem, syv osv. Spillet indeholder 480 spørgsmål og der er siden det røde More or Less kommet et blåt More or Less 2 med flere spørgsmål og udvidet gameplay, der bl.a. indebærer en spilleplade.

 

Antal deltagere: 2+

Alder: 15+

Spilletid: 15+ min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation