MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Moves!

#BS-GA264
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder6+
spilletidCa 10 minutter
161,00 DKK

På lager

Moves! er et sjovt og godt spil til aktiv leg og læring. Brug kroppen til de mange sjove bevægelser og brug hovedet til at huske den helt rigtige rækkefølge!MOVES! - Sjovt børnespil

Moves! er et sjovt spil for børn, hvor man kan kombinere leg og spil med bevægelser og hukommelses-træning!

Reglerne er simple, så spillet et let og hurtigt at gå til:

Først placeres alle træpladerne i en bunke med bevægelses-motiverne nedad. Så er spillet klar til at starte. Første spiller vælger en træbrik og vender den, så motivet bliver tydeligt. Brikken placeres på jorden og spilleren skal så lave bevægelsen. 

Så er det næste spillers tur. Den næste spiller vender ligeledes en træbrik og placerer den oven på den anden træbrik. Derefter skal spilleren lave både den nye bevægelse og den tidligere bevægelse. Sådan fortsætter spillet, og på den måde bliver stakken af bevægelser, som spillerne skal huske, større og større! 

Når en spiller ikke kan huske rækkefølgen eller alle bevægelserne er man ude af spillet. Spillet slutter, når der kun er en person tilbage, som kan huske alle bevægelserne. 

Der er i alt 18 forskellige bevægelses-brikker i spillet. En af brikkerne har et spørgsmålstegn på, så spillerne selv kan finde på en sjov bevægelse ved den træbrik. 

Så kom op af stolen og i gang med at bevæge kroppen med Moves! Spillet egner sig godt som både en indendørs- og udendørsaktivitet, og skal gerne spilles et sted med nok plads til, at kunne bevæge kroppen.

Kom godt i gang med aktiv leg og læring! Hvem kan huske flest forskellige moves i streg?

SPILLET INDEHOLDER:

  • 18 træplader med billeder af bevægelser
  • 1 stofpose til at opbevare spillet i

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation