MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Neoville

#SB-LPFI7517
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 60 minutter
161,00 DKK

På lager

Hvordan skulle din by se ud, hvis naturen skulle være hjertet af din by? Byg den op så din by er i harmoni med naturen ved at placere dine bygninger intelligent på spillepladen. Tør du gribe udfordringen?I Neoville får du lov til, at slippe din indre arkitekt løs, her gælder det nemlig om at opbygge din egen by, som samtidig er i harmoni med naturen. 

På din tur skal du først placere en flise i dit spilleområde. Disse fliser har 4 firkanter, hvorpå forskellige terræntyper kan placeres. Tilstødende pladser af samme terræntyper danner et kvarterer. Efter at have placeret en flise, kan du placere en skyskraber eller offentlig facilitet på flisen. Skyskraberne svarer til de forskellige terræntyper og må kun placeres på samme terræntype. 

I slutningen af spillet skal hver spiller have et gitter af 4x4 fliser. Når hver spiller har dette tælles point sammen. Hvis værdien af en skyskraber er lig med eller højere end antallet af kvadrater i det nabolag, hvor den er placeret, scorer du disse point. Er dette mindre, så får du minus. Offentlige faciliteter har deres egen måde at scorer point på.

Spilleren der tilsidst har flest point vinder. 

I Neoville gælder det om, at være strategisk og udtænkte en god plan, som kan føre til sejren. Et sjovt familiespil hvor det gælder om at tænke sig godt om, for at bygge den bedste by. 


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation