MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Pandemic Legacy Season 2 black - Engelsk

#ENI-ZMG7172
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 60 minutter
601,00 DKK
Spar 14%  ift. Vejl. Pris.

På lager
PANDEMIC LEGACY SEASON 2 BLACK

I denne anden sæson er verden på randen af sammenbrud. Små grupper af overlevende kæmper for at holde verden i live, men det er ikke nok længere.
 
Verden har brug for ledere, der kan gå forrest i kampen og finde vejen tilbage fra afgrundens rand.
Du er udvalgt som leder. Du er menneskehedens sidste chance. Lykkes det dig at finde en udvej?
 
Sæson 2 fortsætter kampen for menneskeheden. Det er ikke en forudsætning at have spillet sæson 1.
Dette er i øvrigt den sorte udgave. Den findes også med en gul æske. Den eneste forskel på de to udgaver er æskens farve.

 

FEDT SAMARBEJDSSPIL

Spillet her er et samarbejdsspil. Det betyder at alle spillere arbejder sammen imod spillet. Det er spillet, som skal overvindes og dermed ikke de andre deltagere. Det handler om at overleve og udrydde den faretruende sygdom. Forestil dig at verden er ved at gå under på grund af en epidemi. Plagen er ved at have ødelagt alt og dræbt alt. Kun de store byer er blevet beskyttet og vedligeholdt med ressourcer. Men nu tager en lille gruppe overlevende ud og udforsker resten af den usikre og epidemiramte verden.Man spiller ved at sikre medicin, mad, værktøj og lignende til de byer, som har det hårdt under denne plage. Derudover er det vigtigt at du får afdækket nogle af de områder, som ikke er synlig for dig. Når du får dem afdækket vil du opdage nye farer og udfordringer, som du skal finde løsninger på. Et spændende og udfordrende spil, som skal spilles i fællesskab, så I kan vinde over spillet og epidemien. Du kan spille Pandemic Legacy Season 2 Black uden at have en original version af spillet. Dette er nemlig et selvstændigt spil fra Pandemic spilserien. Du behøver heller ikke have spillet sæson1 af spillet. Pandemic Legacy Season 2 Black anbefales til alle over 13 år. Det tager ca. 1 time at spille og I kan være 2-4 spillere. Husk at I spiller med hinanden og ikke imod hinanden.

 

SPILLET INDEHOLDER:

 • Spillekort
 • Spilleplade
 • Karakterkort
 • Infektionskort
 • Ressourcebrikker
 • Plagebrikker
 • Poletter
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation