MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Puerto Rico

#ENI-RIO195
Værd at vide
anbefalet alder12+
antal spillere3 spillere
4 spillere
5 spillere
spilletid90 min.
sprogEngelsk
288,00 DKK
Spar 28%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Hvilken roller spiller du? • Du er er lige ankommet til San Juan og nu skal din plantage udbygges
 • En nyklassiker inden for strategi, resourcer og opbygning
 • Hvordan vil du sikre at du har flest sejrspoint, når spillet er slut?

Spillet er på engelsk.

 

Her er et seriøst brætspil med masser af valg, strategi og muligheder for at vinde. Spillet gælder om at have flest point på samme måde som så mange andre spil. Det skønne ved Puerto Rico er alle de måder du kan samle point på mens du opbygger og udvider nær San Juan. Spillet består af en fælles spilleplade og en spilleplade til hver spiller, der samtidigt fungerer som oversigt over de handlinger man kan foretage på sin tur.

 

På sin egen spilleplade bygger man bygninger og udvinder ressourcer, der bruges som betaling til forskellige handlinger. Handlingerne styres af de syv roller man kan vælge i starten af en af spillets runder. Man kan vælge byggeren, der betaler mindre for at bygge, handleren, der kan få mere for at sælge sine råvarer eller kaptajnen, der bliver førstevælger til at laste råvarer på sit fragtskib.

 

Alting handler i sidste ende om at have flest point til sidst. Det kan derfor være en strategi at bygge stenbrud og forarbejdningssteder, da stenbrudet gør det billigere at bygge bygninger, der i sidste ende giver point og da forarbejdningssteder som sukkermøllen eller kafferisteriet hjælper til at få mest ud af råvarer som f.eks. sukker, tobak, majs og kaffe. Disse råvarer giver sørme også point, dog først når de lastes på fragtskibene.

 

Spillet slutter enten ved at alle 100 point er delt ud eller ved at der ikke er nok kolonistbrikker til at fylde i kolonistskibet. Spillet slutter også, hvis en spiller har fyldt alle sine 12 bygningsfelter ud. 

 

Antal deltagere: 3-5

Alder: 12+

Spilletid: ca. 90-150 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation