MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Puzzzle Beezzz

#BS-GA346
Værd at vide
antal spillere1 spiller
sprogEngelsk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
131,00 DKK

Ikke på lager

Puzzzle Beezzz er et hyggeligt og sjovt børnespil, der træner børns evner inden for logisk tænkning, problemløsning og koncentration.PUZZZLE BEEZZZ

I Puzzzle Beezzz går det ud på at hjælpe bierne med at bygge hele deres bikube. Dette gør man, ved at fylde spillepladen ud med de forskellige farvede træbrikker. 

Det er et hyggeligt og underholdende spil for børn! I spillet er der 30 forskellige udfordringskort, der har forskellige sværhedsgrader. Der medfølger også løsningsforslag til de 30 udfordringer. 

Puzzzle Beezzz er et enkelt spil, som er let og hurtigt at komme i gang med. Det er dog ikke det samme som, at udfordringerne er nemme at løse. 

Reglerne er dog helt simple:

Man starter med at vælge et udfordringskort og placere bierne på pladen ud fra kortets anvisning. Så gælder det ellers om, at få alle de 9 træbrikker til at være på pladen, så man får bygget hele bikuben. 

Kan I få det til at gå op, så alle brikker kan være på pladen? 

Gennem Puzzzle Beezzz kan børn træne deres evner i forhold til logisk tænkning, problemløsning og koncentration. Derudover kan man træne samarbejde, hvis man vælger at gå flere sammen om at løse udfordringerne. 

Spillet kan nemlig sagtens spilles af flere end 1 spiller ad gangen, selvom det også lægger op til, at man kan løse udfordringskortene alene.

Puzzzle Beezzz er fremstillet i træ af høj kvalitet. 

SPILLET INDEHOLDER:

 • En træplade
 • 9 træbrikker i forskellige farver
 • 30 udfordringskort og løsningsforslag
 • Engelske spilleregler 

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation