MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Quizmysteriet

#31087
Værd at vide
291,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Er det Rødhætte, der har stjålet en forårsrulle og gemmer sig i New York? • Den perfekte blanding af Bezzerwizzer og Cluedo
 • Find ledetråde og opklar mysteriet ved at besvare quiz-spørgsmål
 • Slå med terningen, flyt din detektiv og gør som feltet dikterer

Hver spiller er en detektiv på opdagelse efter ledetråde og spor, der kan føre spilleren et skridt nærmere på at afsløre “hvem, hvad og hvor”. Hver tur går med at man slår med terningen og flytter rundt på spillebrættets forskellige felter. Lander man på et af ledetrådsfelterne, kan man få en ledetråd og komme tættere på at opklare mysteriet. Det er dog kun hvis du kender svaret på spørgsmålet.

 

På sin detektiv-blok noterer man de svar man kan få ud af ledetrådene bag de smarte skydedøre til de tre forskellige bunker med kort, en for hvem, en for hvad og en for hvor. Det gælder dog om at holde øje med de andre detektiver på brættet, da man ligger i et ræs for at opklare mysteriet først og man vil kun have de ledetråde man kan bruge til noget.

 

Spillet kommer med to sværhedsgrader og er et fornemt familiespil fra folkene bag Bezzerwizzer. Et quizspil i en utrolig elegant indpakning, der samtidig indbyder til strategi og mistænkelige øjne rundt om bordet.

 

Antal deltagere: 2-4

Alder: 9+

Spilletid: ca. 45 min.  


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation