MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Qwixx deluxe

#NSV-08819908915
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
177,00 DKK

På lager

Leder du efter en mere luksuriøs spiloplevelse? Dette får du med QWIXX - DELUXE! Denne udgave er for alle dem , der ønsker lidt mere luksus i spillet Denne ugave indholder en terningebase lavet af filt, fire boardmarkers og fire aftørbare tavler – så skal du ikke længere bruge papir til dit spil.
I spillet stræber hver deltager efter at sætte kryds ved flest mulige numre i de fire farverækker på deres spilleplade. Antallet af krydser i en given farverække afgør dine point. Glem ikke, at vinderen er den, der har akkumuleret flest point, når spillet er slut. Vær dog opmærksom! Hvis du krydser et felt af, bliver felterne til venstre for dette ugyldige.

Kast med terningerne, overvej dine næste skridt og fordyb dig i det sofistikerede design af QWIXX – DELUXE. Dette er det ideelle valg for den passionerede brætspilsentusiast eller for dem, der sætter pris på et stilfuldt spil. Gør denne deluxe-version til en del af din spilsamling, og lad dig betage af spillets finesse og taktik. Dette sæt er den perfekte gaveidé eller en fremragende udvidelse til din næste spilaften. Den vil med garanti blive modtaget godt!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation