MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Railroad Revolution

#SB-PEG1213
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogEngelsk
alder14+
spilletidOp til 120 minutter
391,00 DKK

På lager

I Railroad Revolution vil du styre dit eget jernbaneselskab, der hensynsløst konkurrerer om at være den mest magtfulde jernbane magnat i hele AmerikaAmbition og tørst efter rigdom har drevet menneskeheden til at stræbe efter stadig større fremskridt. I Amerika i løbet af 1800 -tallet blev der ført kampe mellem enorme jernbaneselskaber, der forsøgte at forbinde stat til stat og kyst med kyst ... hvilket gjorde enormt rige i processen. Railroad Revolution smider dig lige ned i midten af disse stormfulde år; en tid, der ændrede Amerika for altid.

I Railroad Revolution vil du styre dit eget jernbaneselskab, der hensynsløst konkurrerer om at være den mest magtfulde jernbane magnat i hele Amerika. Du vil bygge jernbaner, etablere stationer i dine forbundne byer, udvide netværket af telegraflinjer og jagte dine mål og øge din virksomheds værdi for hver handling, du foretager dig.

Du starter hovedsageligt med et team af ikke-specialiserede arbejdere, men i løbet af spillet kan du ansætte flere med specifikke færdighedssæt. Omkostningerne eller virkningen af en handling bestemmes af den type arbejder, der gør det. For at fuldføre virksomhedens mål skal du fjerne nogle af dine medarbejdere fra din aktive pulje og promovere dem til ledende stillinger. Du skal omhyggeligt tildele hver af dine medarbejdere til at udføre den rigtige handling på det rigtige tidspunkt for at udnytte deres specialiseringer på den bedste måde. Du er nødt til at beslutte, hvem der skal forfremmes, og hvem i stedet stadig skal knokle, da dine prioriteringer ændres fra runde til runde.

Railroad Revolution er et hurtigt spil med relativt enkle regler, og det giver dig interessante og udfordrende beslutninger. At have en god strategi og finde den korrekte timing for at implementere den, er nøglen til at vinde spillet.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation