MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

S.O.S. - Seas of Strife - Engelsk

#SB-LPFI738
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogEngelsk
alder6+
spilletidOp til 60 minutter
101,00 DKK

På lager

Et spændende spil, hvor færdigheder og taktik går hånd i hånd, og hvor en enkelt kort kan ændre alt.Seas of Strife er prindeligt udgivet som Strife. I dette spil er målet at undgå at tage stik bedst muligt. Men pas på! Selvom du spiller uden for kulør, er du ikke nødvendigvis i sikkerhed. Kuløren kan nemlig skifte undervejs i stikket og overraske dig til sidst.

Spillet starter med at fordele alle kortene ligeligt mellem spillerne. En spiller fører an med et enkelt kort, hvorefter alle andre skal følge kuløren, hvis de kan. Kan du ikke følge kuløren? Så kan du spille et kort i hvilken som helst farve. Men vær opmærksom, for det kan give de næste spillere frihed til at vælge mellem forskellige farver.

Når alle spillere har spillet deres kort i stikket, afgøres vinderen af den farve, der er spillet mest. Den, der har spillet det højeste kort i denne farve, vinder stikket. Er der flere farver med lige mange kort, går sejren til det højeste kort.

Spillet fortsætter over flere runder, indtil en spiller har nået det forudbestemte antal stik. Når dette punkt er nået, er det spilleren med de færreste stik, der kan juble over sejren!

Tag del i denne medrivende udfordring, hvor hvert spil kan vende op og ned på dine chancer for sejr i Seas of Strife!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation