MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Second Chance

#SB-LPFI7464
Værd at vide
117,00 DKK
Spar 16%  ift. Vejl. Pris.

Produktet er desværre udgået af sortimentet
Second Chance

 

 Second Chance er et sjovt spil, som kan spilles af hele familien. Det minder lidt om det velkendte computerspil Tetris, men denne gang skal du selv tegne figurerne!

 

Inden spillet går i gang, skal I alle have et stykke ternet papir fra spilblokken, og figur-kortene skal blandes og lægges i en bunke midt på bordet. Siden med figurerne på skal vende nedad.

 

Så kan spillet gå i gang! På skift skal I vende et kort, hvorefter den som vendte kortet, skal tegne figuren et valgfrit sted på sit papir. Det er vigtigt at placere figurerne strategisk, så der kan være flest muligt på dit papir!

 

Vender du et kort med en figur, som ikke kan være nogle steder på dit papir, får du en "second chance", men hvis denne figur heller ikke passer nogle steder, er du ude. Men mist ikke modet - du kan stadig ende med at vinde!

 

Når alle spillere er røget ud eller færdige, er det tid til at finde en vinder. Hvis en spiller har formået at fylde alle felterne, har denne naurligvis vundet. Hvis ikke er det den spiller, som har fyldt flest felter på sit ark, som vinder!

 

God fornøjelse!

 

Spillet indeholder:

 • 56 kort
 • 1 spilblok
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation