MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Skip-bo spillet

#MA-967-1105
Værd at vide
antal spillere2 - 6 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
125,00 DKK

Ikke på lager

Skip-Bo - Dygtighed og taktik.Skip-Bo

Det ultimative kortspil, der kombinerer dygtighed, strategi og underholdning
Alle kan være med til dette taktiske kortspil i samme ånd som Uno
Reglerne er nemme at lære, men det kan tage tid at mestre Skip Bo

Hver spiller modtager en bunke kort. Spillerne skal have 30 kort hver, hvis der er 2,3 eller 4 spillere, og 20 kort hver, hvis der er 5 eller 6 spillere. Hver spiller placerer denne grundbunke til højre for sig med bagsiden opad uden at se i kortene. Derefter vender alle spillere det øverste kort i grundbunken, således at det bliver synligt for alle.

 

Vinderen i Skip Bo er ham eller hende, der først kommer af med kortene i grundbunken. Resten af kortene i spillet placeres midt på bordet i en bunke. Spillerne har ikke lov at bruge kort fra deres grundbunke, medmindre kortene kan gå ind i en byggebunke midt på bordet, der opbygges fra 1 til 12.

 

Når der er lagt en 12ér (eller et Skip Bo kort i stedet for en 12ér) i en byggebunke, er byggebunken færdig. Den fjernes så fra spillet. Der kan bygges en ny byggebunke i stedet. Der må maksimalt bygges 4 byggebunker på samme tid. Kortene fra den byggebunke, der er fjernet, blandes og lægges i bunken midt på bordet, når den er brugt op.

 

Hvis man ikke kan lægge nogle kort, eller ikke ønsker at gøre det, kan man slutte sin tur ved at lægge et af de kort, man har på hånden, i en personlig fralægningsbunke foran sig. Spillerne har lov til at danne op til 4 fralægningsbunker i løbet af spillet. Fralægningsbunkerne må indeholde alle slags kort, og rækkefølgen er ligegyldig.

 

Hold øje med det øverste kort i modstandernes grundbunker. Det kan nogle gange være en god ide at lægge - eller undlade at lægge - et bestemt kort for at gøre spillet vanskeligere for modstanderne. Det er ikke et mål i sig selv blot at spille et kort, man sidder med på hånden, eller et kort fra fralægningsbunken. Kortene bør spilles sådan, at det bliver muligt at bruge kortene i sin grundbunke eller forhindre modstanderne i at bruge kortene i deres grundbunke.

 

Antal deltagere: 2-6

Alder: 7+

Spilletid: 30+ min.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation