MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Small Talk – Big Questions Orange (2)

#STBQ-002
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk - Engelsk
alder4+
spilletidVarieret
101,00 DKK

På lager

Tag en digital detox, og lær hinanden bedre at kende. Kortæsken rummer 71 spørgsmål på både dansk og engelsk. For 2 eller flere spillere i alle aldre.Small Talk – Big Questions Orange er det andet spil i Small Talk serien med 71 nye spørgsmål på dansk og engelsk. Oprindelig var dette spil tiltænkt teenagere, så spørgsmålene er lidt mere ’skøre’ end i de andre udgaver af spillet med spørgsmål såsom: ’Hvis du manglede en arm, hvad ville du sætte i stedet for?’ eller ’Hvad er det mest pinlige, du har gjort?’

 

Small Talk – Big Questions handler om at flytte opmærksomheden fra den digitale verden til en verden, hvor vi snakker, tænker og forhåbentlig lærer hinanden endnu bedre at kende!

Børn fra 4 år, unge som gamle og så mange som har lyst, kan spille med!

 

Small Talk – Big Questions kan spilles med det samme – bare læs kortene op for dine venner og familie. I kan også spille på tid – hvor mange spørgsmål kan I nå på 10 minutter eller hvor mange spørgsmål kan hver enkelt svare på, på 1 minut. I kan også tage et spørgsmål om dagen – fx når I spiser aftensmad. Brug det til fødselsdag, mandelgave, i legegrupper/skolen, på ferie eller til familiekomsammen.

God fornøjelse!


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation