HURTIG LEVERING HVER DAG
fra kun 0 DKK

HURTIG LEVERING

Daglig afsendelse , fra eget lager

E-MÆRKET

kontrolleret og godkendt!

KUNDESERVICE

på telefon +45 69 13 63 36

 Varen blev lagt i kurven

Sortiment


Small World - engelsk


257,00 DKK

Denne vare er desværre udsolgt.


  Fra 8 år   2-5 spillere   Ca. 40-80 min.


Udsolgt

  • Strategisk nyklassiker med danske regler om at slås om en lille verden af fantasy
  • Kombiner 14 racer og 20 evner til f.eks. søfarende trolde eller flyvende skeletter
  • Hvem har overtaget mest af den lille verden, når spillet er slut?

 

Spillepladen viser den lille verden, der er omdrejningspunktet i Small World. Nøjagtig som i Risk er den fantastiske verden inddelt i felter, der markerer forskellige territorier. Modsat vinder man i Small World ikke bare ved at indtage territorier, men ved at beholde dem. Efter hver tur er overstået, får man point for de felter man besidder. I Small World bliver verdenen aldrig for stor og der er derfor flere variationer af spillebrættet til 2 spillere og opefter.

 

Spillerne begynder med fem mønter og disse mønter viser spillernes point. I stedet for at spille indtil en spiller har opnået et bestemt antal point, spilles der til sidste runde, hvilket giver lidt flere strategiske overvejelser, fordi man ved præcis hvornår der skal satses. I Small World får man også lov til at kombinere en række af racer og evner med forskellige fordele og ulemper, der er med andre ord plads til høj grad af variation fra spil til spil.

 

Før man kan begynde at angribe og overtage modspillernes territorier, placerer man sine brikker på et af spillebrættets yderste felter. Hvis man har nok tropper kan et nyt felt erobres og modspilleren mister en brik og må placere sine resterende brikker på felter, som han eller hun allerede har. I det tilfælde der ikke er nok tropper til at overtage et felt, må spilleren bruge sin sidste erobring med terningen, der kan hjælpe en erobring med 1-3 tropper.

 

Fordi der konstant spilles om point, kan det være en idé at skifte sin race ud undervejs i spillet. Det betyder at man lader brikkerne fra sin forhenværende race blive, mens man begynder forfra med en ny race og dog stadigvæk indsamler point fra begge racer.

 

Small World er spillet for dem, der synes at held fylder for meget og strategi for lidt i danske brætspil. Det er dog stadig let at gå til og fungerer som en god introduktion til en verden af strategiske brætspil, der indebærer svære valg og fortjent sejr.

 

Antal deltagere: 2-5

Alder: 8+

Spilletid: 40-80 min.  

Small World - engelsk

Relaterede produkter

NYHEDER & ANMELDELSER

 

POPULÆRE SPIL

 

Puslespilsmåtte Stor, 500-3000 b

Stratego Original

Dobble

Partners

Loopin Louie

Sequence

Ego - hvem er jeg? (Grøn)

Set

DERFOR SPILCOMPAGNIET

 

 Mest om spil

 Fri fragt ved køb for kr. 600,-

 90 dages returret

 Sikker nethandel

 Billige priser

 

HOLD DIG INFORMERET OG MODTAG GODE TILBUD

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud - eller følg os på Facebook.

Vi udsender vores nyhedsbrev max 2 gange om måneden, og vi laver løbende gode tilbud på vores facebook gruppe.

 

SPILCOMPAGNIET                  Skivevej 177 - 7500 Holstebro                  +45 69 13 63 36                    Info@spilcompagniet.dk

SPILCOMPAGNIET

  Skivevej 177 - 7500 Holstebro   

  +45 69 13 63 36  

  Info@spilcompagniet.dk