MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Smart10

#IP-I-1400053
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder10+
spilletidOp til 30 minutter
291,00 DKK

På lager
Smart10 

Smart10 er et sjovt og anderledes quiz-spil, hvor du skal tænke dig godt om, for hvis du svarer forkert, vil det have konsekvenser!

Når I starter på en runde, skal I placere de to svarmarkører i spilboksens 10 huller. Derefter skal I placere et spørgsmålskort i spilleboksen, og så er I klar til at gå i gang.

Der findes to former for spørgsmålskort. Fælles for begge er, at der i midten står et spørgsmål. På den ene slags spørgsmålskort står der, rundt om spørgsmålet, 10 svarmuligheder, hvoraf nogle er korrekte og andre forkerte.

Alle disse svar leder ud til en svarmarkør, hvorunder et grønt eller rødt felt vil afsløre, om svaret er henholdsvist rigtigt eller forkert.

På den anden slags spørgsmålskort er der, i stedet for 10 svarmuligheder, 10 ledetråde. Under svarmarkørerne gemmer der sig altså et svar.

Når det bliver din tur, skal du først tage stilling til, om du vil forsøge at svare eller sige pas. Vælger du at svare, skal du sige dit bud højt, hvorefter du må løfte svarmarkøren, som afslører, om du har svaret rigtigt.

Svarer du rigtigt, må du beholde svarmarkøren, som nu tæller som et point. Svarer du derimod forkert, mister du svarmarkøren samt alle øvrige svarmarkører, du muligvis har optjent i denne runde. Derudover er du ikke længere med i runden og kan derfor ikke vinde flere svarmarkører.

Vælger du at sige pas, vil du også ryge ud af runden. Til gengæld må du beholde alle dine svarmarkører, som altså vil være dine point, når runden slutter.

Når alle spillere er ude af runden, er den slut, og I skal nu tælle jeres point. Derefter gør I klar til en ny runde ved at placere svarmarkørene og et nyt spørgsmålskort i spilboksen.

Det er den spiller, der først runder 30 point, der vinder spillet!

 

Spillet indeholder:

 • Smartboks
 • 10 svarmarkører
 • 200 spørgsmål - 2.000 svarmuligheder!
 • Danske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation