MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
60 56 99 40
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 600,-

Drabet ved Amalienborg Slot - Solve a Mystery

#SAM - 01
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 120 minutter
377,00 DKK

På lager
Drabet ved Amalienborg Slot

 

Drabet ved Amalienborg Slot er faktisk mere en oplevelse end et spil. Det går nemlig ud på, at I skal opklare et mord ved at gå rundt i Københavns gader og løse gåder!

 

På denne måde får I muligheden for at opleve Københavns gader på en måde, I formentlig aldrig har prøvet før!

 

I bliver taget med tilbage til år 1965, hvor der er sket et bestialsk mord! I er blevet valgt til at efterforske sagen, og I ved, at det er jeres store chance for at vise, hvad I er i stand til.

 

Opgaven starter ved Amalienborg Slotsplads, hvor I skal åbne konvolutten. Ved at følge de instrukser I får, vil I blive guidet rundt i byen, hvor I undervejs vil blive stillet forskellige gåder og opgaver, som I skal løse. Ved at løse disse opgaver rigtigt optjener I nogle point, som I skal bruge senere.

 

Når I har været alle beviser og indicer igennem, er det blevet tid til at udpege den skyldige. Dette får I et bestemt antal minutter til, alt efter hvor mange point I har optjent. Hvert point giver jer 2 miuntter.

 

Brug tiden klogt og tænk jer godt om! Hvis I er uenige, må I diskutere for til sidst at kunne udpege én person. Desuden skal I tage stilling til, om der er sket anden kriminallitet den aften, og hvem der i så fald er skyldig i dette.

 

Først når I har besluttet jer, vil I få at vide, hvem den skyldige er, hvorfor denne blev dømt, og hvilken straf denne fik.

 

Spillet indeholder:

  • En konvolut med alle de nødvendige oplysninger
  • Danske "spilleregler"

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation