MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Drabet ved Amalienborg Slot - Solve a Mystery

#SAM - 01
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 120 minutter
377,00 DKK

Ikke på lager
Drabet ved Amalienborg Slot

 

Drabet ved Amalienborg Slot er faktisk mere en oplevelse end et spil. Det går nemlig ud på, at I skal opklare et mord ved at gå rundt i Københavns gader og løse gåder!

 

På denne måde får I muligheden for at opleve Københavns gader på en måde, I formentlig aldrig har prøvet før!

 

I bliver taget med tilbage til år 1965, hvor der er sket et bestialsk mord! I er blevet valgt til at efterforske sagen, og I ved, at det er jeres store chance for at vise, hvad I er i stand til.

 

Opgaven starter ved Amalienborg Slotsplads, hvor I skal åbne konvolutten. Ved at følge de instrukser I får, vil I blive guidet rundt i byen, hvor I undervejs vil blive stillet forskellige gåder og opgaver, som I skal løse. Ved at løse disse opgaver rigtigt optjener I nogle point, som I skal bruge senere.

 

Når I har været alle beviser og indicer igennem, er det blevet tid til at udpege den skyldige. Dette får I et bestemt antal minutter til, alt efter hvor mange point I har optjent. Hvert point giver jer 2 miuntter.

 

Brug tiden klogt og tænk jer godt om! Hvis I er uenige, må I diskutere for til sidst at kunne udpege én person. Desuden skal I tage stilling til, om der er sket anden kriminallitet den aften, og hvem der i så fald er skyldig i dette.

 

Først når I har besluttet jer, vil I få at vide, hvem den skyldige er, hvorfor denne blev dømt, og hvilken straf denne fik.

 

Spillet indeholder:

  • En konvolut med alle de nødvendige oplysninger
  • Danske "spilleregler"

Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation