MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

-34%

Stratego Original

#ENI-JBO81586
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
231,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

På lager
 • En moderne klassiker, der stadig ligger i toppen af strategiske spil
 • Krigsførelse på god gammeldags manér, hvor det hele foregik på slagmarken
 • Lav din egen opstilling, beskyt din fane og gå til angreb på din modstander

Spillet handler om at erobre modstanderens fane. Når den mission er fuldført, så har du vundet spillet. Spillepladen lægges på bordet så navnet Stratego vender mod begge deltagere. Der trækkes lod om, hvem der spiller med hvilken farve. Det er altid deltageren med de røde brikker, der begynder.

 

Du er hærfører og du skal sørge for at opstille din hær på slagmarken, så dine brikker har størst muighed for at forsvare din egen fane og samtidig angribe modstanderens fane. Modstanderen må ikke vide, hvordan du har tænkt dig at forsvare din egen fane. Der er mange måder at forsvare fanen på, og du kan eksempelvis vælge at pakke din fane ind i bomber og stærke officerer.

 

I hvert træk kan du enten angribe en modstanders brik eller også bevæge en af dine egne brikker til et ledigt felt på spillepladen. Hvis du vil angribe en modstanders brik, så flytter du din egen brik hen ved siden af den brik, du vil angribe. Du tager din brik og prikker til modstanderens brik, mens du siger rangen på din egen brik. Brikken med den laveste rang tages ud af spillet. Har de to brikker samme rang, fjernes de begge to.

 

Udover officererne findes der også en stribe specialenheder med særlige evner. Blandt disse kan nævnes Spionen, som ikke har nogen rang og derfor er svag i kamp. Til gengæld kan spionen tage livet af den højest rangerede brik, nemlig Marshallen, hvis altså spionen angriber Marshallen først! En anden specialenhed er minerydderen, som kan fjerne bomber. Han er den eneste med denne evne og alle andre brikker taber i et angreb på bomben! Spejderen er en tredje vigtig specialenhed i Stratego. Han er nemlig i stand til at bevæge sig hurtigt rundt på pladen og i øvrigt er han den eneste enhed, der kan flytte og angribe i samme træk.

 

Stratego handler om at have en taktisk snuhed, en god hukommelse og ikke mindst en evner til at gennemskue modstanderens taktik og ikke sjældent er det brikkerne med lav rang, der bliver meget afgørende for slagets udfald.

 

Antal spillere: 2

Alder: 8+

Spilletid: Ca. 45. min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation